Om oppdatering av databaser og programmoduler

Installasjonspakken til programmet inneholder også databaser og programmoduler. Bruk av disse databasene:

Vi anbefaler at du oppdaterer antivirusdatabasene og programmodulene så snart programmet er installert, for å få full beskyttelse.

Databaser og programmoduler oppdateres trinnvis:

1. Programmet starter oppdatering av databaser og programmoduler i henhold til angitte innstillinger: automatisk, etter en tidsplan eller på forespørsel. Programmet kontakter en oppdateringskilde som lagrer en oppdateringspakke for antivirusdatabaser og programmoduler. For å fullføre installasjonen av oppdateringspakken for programmoduler, må datamaskinen startes på nytt.
  2. Programmet sammenligner de eksisterende databasene med databasene som er tilgjengelige på oppdateringskilden. Hvis databasene er forskjellige, laster programmet ned de manglende elementene i databasene.

Programmet bruker deretter de oppdaterte databasene og programmodulene til å skanne datamaskinen etter virus og andre trusler.

Oppdateringskilder

Du kan bruke følgende oppdateringskilder:

Spesielle hensyn ved oppdatering av antivirusdatabaser og programmoduler

Oppdatering av antivirusdatabaser og programmoduler er underlagt følgende begrensninger og vilkår:

Installere en oppdateringspakke

Når en oppdateringspakke (korrigering) mottas, installerer programmet den automatisk. Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen av en oppdateringspakke. Frem til datamaskinen startes på nytt, er programikonet i oppgavelinjen rødt mens vinduet Varslingssenter i programmet viser en melding som ber deg om å starte datamaskinen på nytt.

Toppen av siden